Alle diensten | Insight as a Service

Insight as a Service

Organisaties hebben inzicht nodig in de bedrijfsvoering en de interne en externe ontwikkelingen, die significante invloed hebben op de uitkomsten van de bedrijfsuitoefening. ADD levert al langer dan 15 jaar diensten gericht op 'kant en klare' managementrapportage- en analyseomgevingen. Inzicht wordt 'als een service' geleverd, zodat uw medewerkers zich kunnen concentreren op de bijsturing van de bedrijfsvoering en minder tijd besteden aan het opstellen van rapportages en analyses zelf.

De diensten van ADD zijn gebaseerd op kennis van de bedrijfsvoering en geavanceerde technologische platformen. ADD investeert doorlopend in kennis en State of the Art BI- en analyticsplatformen. Wij onderhouden het technologische platform, dataintegratie, dataverwerking, datawarehouses, rapportageomgevingen en de inhoudelijke dashboards en rapportages. Dit levert voor u veel winst, omdat u geen in-huis expertise hoeft te ontwikkelen op de verschillende disciplines, die nodig zijn om adequate Business Intelligence omgevingen te ontwikkelen. Wij zien dat meer geavanceerde omgevingen door de vele disciplines, die een rol spelen van techniek tot controlling en bedrijfsvoering, niet meer goed in-huis kunnen worden verzorgd. Bovendien zien we een trend in de B2B wereld om ondersteunende diensten voor de bedrijfsvoering meer en meer uit te besteden. De eigen organisatie voert regie en wenst een ondersteunende dienst kant en klaar (as a service) af te nemen. ADD levert inzicht als een service, zodat uw medewerkers actiegericht aan de slag kunnen met de dashboards en rapportages.

De financiële aspecten (TCO) van uw management- en Business Intelligence oplossing worden voor u overzichtelijk, omdat u niet hoeft te investeren in technologie, zoals high-end hardware platformen, dure BI- en analyse software, in-huis kennis en complexe kostbare inrichtings- en implementatietrajecten. Maandelijks wordt het werkelijke gebruik van de omgeving gefactureerd. Ook het jaarlijkse onderhoud van reguliere veranderingen in wet- en regelgeving is inbegrepen in de maandelijkse vergoedingen. Onze service is opgebouwd uit ISO en NEN gecertificeerde bouwstenen, zodat de dienst kan worden ingepast in uw interne kwaliteits-en governanceraamwerken.

Als klant kunt u direct starten met de besturing van de organisatie.

ADDGroep

The Art to create Insight.