Home | Partners

Partners

ADD Strategy

ADD Strategy

ADD Strategy is partner in de ADD groep en richt zich op de ontwikkeling en beheersbaar maken van de uitvoering van een strategie.
Lees meer
Amsio

Amsio

Het platform van Amsio™Cloud is volledig afgestemd op de behoeften van klanten. ADD bouwt zelf en voor haar klanten op Amsio. ADD hoeft zich als partner geen zorgen te maken over het fundament waarop uw diensten worden aangeboden. Amsio kan delen en de gehele infrastructuur van een organisatie beheren.
Lees meer
Deutsche Telekom Healthcare

Deutsche Telekom Healthcare

In de snel veranderende wereld zijn bedrijven voortdurend op zoek naar innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen om concurrerend te blijven en hun positie in de markt te versterken. Deutsche Telekom Healthcare helpt u daarbij.
Lees meer
Scienta

Scienta

Scienta staat voor het vastleggen, verbinden en verbeteren van uw organisatie. Met aantrekkelijke, praktische en eenvoudige software om u plezieriger te laten werken. Voor iedereen in elke organisatie, met persoonlijke ondersteuning.
Lees meer
Wortell

Wortell

Wortell helpt organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe technologie. Benieuwd naar hun verhaal?
Lees meer

ADDGroep

The Art to create Insight.