Alle Partners | Deutsche Telekom Healthcare

Deutsche Telekom Healthcare

Deutsche Telekom Healthcare in Bunnik richt zich op de ondersteuning van nieuwe zorgconcepten binnen de gezondheidszorg. De inzet van goede ICT-oplossingen is een sleutelfactor bij het realiseren van vernieuwing en verbetering en het creëren van voorsprong ten opzichte van andere aanbieders in de sector. Daarom levert Deutsche Telekom Healthcare duurzame en innovatieve ICT-oplossingen, die de inzet van nieuwe zorgconcepten, het verbeteren van service en de verhoging van productiviteit mogelijk maken.
 
Deutsche Telekom Healthcare biedt oplossingen variërend van ondersteuning van het werkproces van onder meer pathologie laboratoria tot en met het opzetten en beheren van landelijke databanken en het op moderne wijze mogelijk maken van uitwisseling van gegevens en informatie tussen instellingen/zorgverleners. Met veel kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg staan wij voor onze klanten klaar met advies, ontwikkeling, implementatie en beheer.
 
ADD en Deutsche Telekom hebben de handen in elkaar geslagen om insight in de zorgbranche te versterken en landelijke databases te ontwikkelen in de Care markt.

ADDGroep

The Art to create Insight.