Nieuws | ADD biedt nieuwe dienst om bedrijfsvoering te verbeteren

ADD biedt nieuwe dienst om bedrijfsvoering te verbeteren

De wereld waarin wij leven verandert in toenemende mate en sneller dan ooit. Het aantal externe en interne factoren die een rol spelen in beslissingsprocessen groeit. Trends als big data en analytics kunnen maar beperkt ondersteunen om inzichten te ontwikkelen laat staan vooruitzichten. Technologie en informatietechnologie in het bijzonder is een belangrijke peiler geworden in de hedendaagse bedrijfsvoering van ondernemingen en instellingen.

Het risico is dat technologie en geavanceerde analytics belangrijker worden gevonden dan de medewerkers in een organisatie. In mens- en relatiegedreven organisaties, zoals de zorg, onderwijs en dienstverlening blijven deskundige en vooral gemotiveerde medewerkers in onze visie de basis en sleutel tot succes. Verbetering in de bedrijfsvoering blijft mensenwerk. ADD ontwikkelt instrumenten die professionals ondersteunen in die taak.

ADD ontwikkelt instrumenten en ondersteunt organisaties met als doel de bedrijfsvoering te versterken. Corporate performance management is het werkgebied waar wij gemotiveerde deskundige mensen en moderne state of the art technologie bij elkaar brengen. Wij ontzorgen instellingen en ondernemingen door complexe Business Intelligence technologie en Corporate Performance Management platformen te organiseren en aan te bieden als een kant en klare service.

ADD biedt sinds 2000 geavanceerde BI dienstverlening, die organisaties in staat stelt geïntegreerde rapportages en dashboards te gebruiken, zodat professionals en management zich kunnen richten op het gebruik en minder op de vervaardiging van adequate rapportages.

ADD ziet dat er in de praktijk een gebrek is aan een goede aanpak en instrumenten om de Planning en Control cyclus adequaat te ondersteunen. Wij hebben daarom een aanpak ontwikkeld gebaseerd op breed geaccepteerde standaarden en volgens Gartner de beste corporate performance technologie. In januari 2017 introduceren wij onze nieuwe dienstverlening. Corporate performance management (CPM) as a Service.

Het verbeteren van prestaties van organisaties vereist training, goede begeleiding en talentvolle gedreven medewerkers. ADD ondersteunt bij de training en levert het technologische platform om prestatieverbetering beter te kunnen realiseren.

ADDGroep

The Art to create Insight.